Terug naar Ayurveda, een geschenk aan uzelf Bericht schrijven
Bericht 3 t/m 22 van 22
Naam Jolanda
Datum 06-04-2009 21:43:54

Beste Vincent,

Ik heb beloofd nog een berichtje op je site achter te laten en hierbij doe ik dat dus.
Ik heb slechts 2x een behandeling bij je gehad en voel me daar geweldig bij. Ik voel me weer veel dichter bij mezelf, meer in balans en ook een stuk gelukkiger en "lichter". Jij vroeg me waarom ik je behandelingen zo prettig vond en het antwoord is: Jij ziet me en helpt me mezelf weer te zien. Ik zie nu al uit naar de volgende behandeling. Liefs Jolanda

Naam Saskia Frauenfelder
Datum 14-03-2009 16:54:01

Hi Vincent,

je vroeg me al een tijd geleden iets voor je site te schrijven. Via via kwam ik bij je terecht. Ik vind je een bijzonder mens, helder, snel, met humor en enorm veel ruimte. De behandelingen doen me steeds weer ontzettend goed, vooral de reis door alle lagen - van cognitief tot heel fysiek met de massages - maken het heel compleet. Ik lig nu in het ziekenhuis en dat je me zelfs daar komt bezoeken om mee te lopen in mijn ziekteproces waardeer ik ontzettend. dank je wel! Liefs Saskia

Naam carla domburg
Datum 01-03-2009 17:30:48

Hi Vincent,
Gaat het goed met je?
Binnenkort wil ik weer een afspraak met je maken!
Ik verheug me er weer op om lekker schoongemaakt te worden

Groet, Carla

Naam carolien
Datum 01-05-2008 13:11:10

Via Irene ben ik op jou site gekomen en ik vond het erg boeiend om allemaal te lezen ,
ik wens je heel veel succes en kom nog wel eens een kijkje nemen of je weer wat nieuws geschreven hebt op je site heel veel groetjes van Carolien

Naam Ilse Pel
Datum 22-01-2008 07:38:15

Hoi Vincent,
Bedankt voor het fijne gesprek en de geweldige massage. Het heeft mij verrijkt. Ik heb mooie, praktische en nieuwe inzichten gekregen die ik dagelijks kan toepassen. En je hebt mij bewust gemaakt van een talent dat ik onbewust heb, heel bijzonder!
Graag tot binnenkort!
Hartelijke groet, Ilse

Naam carla domburg
Datum 30-11-2007 18:07:28

Je bent een heel bijzonder mens, Vincent!
Ik heb weer genoten van de mooie inzichten die ik via jou gekregen heb.
Dank je wel!
Een zonnige groet aan Albert en aan jou!

Naam irma dols
Datum 06-03-2007 19:04:38

Hallo Vincent,
De tijd gaat snel alweer bijna twee jaar geleden. Het volle rugzakje is nog steeds leeg volgens mij. Je hebt me weer op weg geholpen en er zijn veel dingen anders nu. Mijn hoogtevrees is weg en er gebeurden veel aparte dingen. Nu wil ik je voor een kennis (21jr) vragen of jij klusterhoofdpijn kan behandelen of verlichten? liefs irma

Naam Zita
Datum 19-11-2006 13:04:08

lieve Vincent,

Wat ben je een mooi mens, ik heb genoten van de behandeling die je me gegeven hebt.Ook door de gesprekken ben ik weer wat meer over mezelf te weten gekomen dank je wel daarvoor.ik verheug me op de volgende keer en hoop dan wat meer te ontwikkelen door de oefeningen die je me geadviseerd hebt. Ga verder met wat je bezig bent, ik vind je vreselijk goed en sta versteld dat ik met weinig woorden dat je min of meer alles wist en in mijn ziel kon kijken fantastisch, doe de groeten aan Albert.
liefs en kusjes Zita

Naam Miranda Stolk
Datum 14-11-2006 15:17:53

Gemiddeld kom ik zo'n drie keer per jaar bij Vincent voor een behandeling maar ook telefonisch of via mail krijg je antwoord op al je vragen.
Ik kan het iedereen aanraden!!
Vincent kijkt niet op de klok, neemt alle tijd voor de behandeling en je gaat als een herboren mens de deur uit.
Ik hoop nog heel lang bij je te mogen komen.
Miranda

Naam marij
Datum 12-11-2006 17:07:27

ha die vincent
via jullie irene ben ik hier beland
en heb eens rondgeneusd
ik had er eerlijk gezegt nog nooit van gehoord
maar het is heel interesant
en ben er weer wijzer van geworden
groetjes marij

Reactie van Vincent

Hallo Marij,

Hoorde al via Irene dat je mijn website bezocht hebt. Je geeft aan dat je het heel interessant vond. Waar ligt jouw interesse?

Groet,
Vincent
Mail: info@ayurvedavh.nl

Naam Mike de wit
Datum 13-08-2006 19:30:59

Mooie website, erg leuk om te lezen.

Groetjes Mike de Wit

www.ayurvedashop.nl

Naam carla
Datum 10-03-2006 10:58:12

Op 6 mei 2005, op m'n verjaardag kreeg ik de 1ste massage kado! Een hele bijzondere middag. Wat een verrassing en vol vertrouwen liet ik alles los en genoot van de massage. Een fijn gesprek en enige adviezen die toen helemaal in m'n straatje paste. In september was ik onverwachts in ned. en heb mezelf een kado gegeven. Weer was het een hele bijzondere waardevolle ontmoeting en massage. Een ontdekkingsreis in jezelf! In mei/juni en juli kom ik weer naar ned. nu voor een hele bijzondere gebeurtenis. Mijn oudste dochter verwacht haar eerste kindje en mijn eerste kleinkind. Ennne Vincent, ik geef mezelf weer een kado door met jou een nw afspraak te maken! Ik verheug me er nu al op want....een mens is nooit te oud om te willen veranderen c.q. te groeien.
Heb het fijn en tot dan!
Beter laat dan ....nooit!

Naam Philine
Datum 19-09-2005 11:49:55

Ik ben nu 2 keer bij Vincent geweest. Het is voor mij een heel bijzondere ervaring. Vincent weet wie je bent, zonder dat je daar iets over hebt verteld. Hij maakt je bewust van jezelf en hoe je met jezelf en anderen omgaat. Dit is zeer verhelderend! Bijv. ik moet niets, ik mag alles! Dat instrument heeft beweging in mijn leven gebracht; alles raakte in een stroomversnelling. Vincent zet je op je eigen levenspad. Je staat hierdoor dichtbij jezelf en in je eigen kracht. Heel bijzonder en een absolute aanrader voor iedereen!

Naam Jeroen
Datum 07-08-2005 13:12:13

Beste Vincent,

Na een bijzonder fijn gesprek van 3uur, heb ik veel meer vertrouwen in mijzelf gekregen. Zo langzamerhand begin ik veel dingen positiever te bekijken en te benaderen. Het goede gevoel dat ik had na de 3uur is er nog steeds en ik merk dat ik langzaam maar zeker sterker in mijn schoenen kom te staan.
Je verslag heb ik nog een aantal keer doorgelezen en zeker op de momenten dat ik dacht een terugval te krijgen naar mijn oude patroon; je verslag is op die momenten een behulpzame raadpleger.
Mijn leven en persoonlijke ontwikkelingen zijn er zeker met sprongen op vooruit gegaan!

Bdankt en tot de volgende keer,

Jeroen.

Naam Herman Mentink
Datum 04-08-2005 12:53:10

Vincent is mijn maandelijkse bezoekje aan een plek waar ik mezelf kan zijn en tot rust kom. Waaraan ik werk? Dat het ook altijd zo moge zijn.

Ik maak mijn leven erg druk en neem weinig tijd voor mezelf. Ik ken Vincent nu 2 jaar en zie hem als vriend. Als ik naar hem toe ga word ik al rustig. Als ik er ben gaan we eerst een tijdje kletsen. De dingen die hij zegt komen aan, de dingen die ik zeg ook. Dat probeer ik in mijn dagelijkse leven ook. Ik kan mezelf tegenwoordig snel tot rust brengen. Als ik me vergelijk met 2 jaar terug, is er enorme vooruitgang geboekt, ik ben er trots op. Ik omarm de momenten waarop het “mis” gaat, want ik kan ze aan. Ik sta positiever in het leven en merk steeds meer dat ik mijn eigen leven creëer.

De massages zijn top en ik ga na de behandeling als herboren naar huis. Vincent maakt verslag van wat er gezegd is en welke olie hij gebruikte en waarom. Die verslagen lees ik regelmatig door, ik heb ze eigenlijk altijd bij me.

Nu zijn de 1000 letters op.

Naam Ernst-Jan
Datum 24-07-2005 13:45:06

Beste Vincent, tijdens mijn laatste behandeling vroeg je me iets in je gastenboek te schrijven, bij deze. Zoals je weet ben ik erg tevreden over je behandeling en over onze gesprekken, je hebt me hiermee de afgelopen jaren erg geholpen in het overwinnen van bepaalde blokkades, in het (nog) meer te genieten van het leven. Hiermee heb ik dingen bereikt zowel werk als prive die anders wellicht langer hadden geduurd. Dank je wel, Ernst-Jan

Naam Elise
Datum 21-07-2005 07:20:26

Gisteren. de behandeling bij jou.

Nu ervaar ik meer, ben bewuster! Ik was al aardig op weg, maar dit geeft me een duwtje in de lang niet erkende richting!

Mijn ademhaling is echt beroerd, ik ben 44 jaar en moet weer leren ademhalen, dat is toch een aangeboren, natuurlijke reflex,zou je normaliter zeggen, maar door traumatische ervaringen is dit compleet veranderd; een pantser geworden in de strijd contra het gevoel ! Maar nu kan ik bewust van mijn ademhaling zijn, merken dat
´ik het weer doe!´Bezig zijn met mijn lijf!

Ik ga dit nu helemaal loslaten, voel dat ik dát aan het doen ben, en ik voel de ruimte ineens die daardoor ontstaat! Heerlijk!

Ik kan het weer toe laten, Vincent, en......... ik láát het toe! Dat is weer even nieuw, hoor! maar voelt toch bekend! Ik kan terug naar mijn eigen ik!

Het mag eindelijk weer binnenkomen! Van mezelf!

Het voelt goed, liefs van Elise

Naam Jiske
Datum 05-07-2005 15:20:25

Het is inmiddels al weer een kleine maand geleden dat ik naar Vincent ben geweest. Ik denk enorm veel terug aan de sessie. Ik heb daar ervaren dat ik niet nu leef maar altijd te ver heen of terug. En wat is dat een verbetering in levenskwaliteit, zeg. Ik merk duidelijk verschil in mijn denken en doen. Niet altijd natuurijk want als je iets jaren gewend ben te doen, is dat niet zo maar afgeleerd.
De oefeningen die ik van Vincent mee kreeg, vind ik lastiger uit te voeren. Op vakantie lukt dat een stuk beter. Meer tijd!
Er staan een aantal dingen in het verslag (wat overigens erg prettig is mee naar huis te nemen) waar ik graag wat meer over wil weten/praten. Dat kan dan mooi de volgende keer want de tweede afspraak staat!

Tot dan Vincent,
Jiske

Naam Joke
Datum 27-06-2005 22:33:52

Ik voel me ondersteund en gevoed door je direkte en integere aanpak.
Ook geniet ik van je humor en de weg, die we afleggen: liefdevol spiegel je mijn goede en minder goede kanten.
Dank je wel, Joke

Naam Raymon
Datum 17-06-2005 01:18:46

Ik ben nu drie keer voor een behandeling geweest en alhoewel de behandeling heel uitgebreid en divers is komt het er steeds op neer dat jij me er aan herinnert om in mijn kracht te blijven staan en verantwoording te nemen voor mijn leven. En alhoewel dat bij mij niet zonder slag of stoot ging merk ik dat de stukjes op hun plaats beginnen te vallen. Jouw eerlijkheid inspireert, daagt uit, zet aan het denken en heeft me doen realiseren dat ik mijn leven zelf orkestreer, al zul je me daar nog wel een paar keer aan moeten herinneren Dank je wel voor je eerlijkheid en tot de volgende keer.

Liefs, Raymon

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende